0 komentářů
★
Hodnocení: 3.5/5
2
Zlín poptávka na Červený jalovec -jalovčinky, 20.000 kg (hodnocení 3.5/5)
Zadal
Evžen G.
Potravinářství
Popis:
- poptávám červený jalovec -jalovčinky
- bobule z červeného jalovce
Množství:
- 20.000 kg
Lokalita:
- Zlín
Termín:
- 3.4. 2024 do 30. 4. 2024
Doplňující informace:
- organoleptické požadavky
- plody kulovité nebo nepravidelně zmačkané, s třípaprsčitým švem
- barva červená
- vůně charakteristicky aromatická
- chuť pryskyřičně kořenná, nasládlá
- lihovarnická kvalita
- jalovec celý
- FYZIKÁLNĚ-CHEMICKÉ POŽADAVKY
- vyhovuje požadavkům Vyhl. č. 398/2016 Sb. ve znění pozdějších
předpisů
- příměsi vlastní (%) max. 10.0
- příměsi cizí (%) ČSN 58 0110 max. 2.0
- ztráta sušením (%) ČSN 86 6005 max. 16.0
- silice (% o/v) min. 0.7
- MIKROBIOLOGICKÉ POŽADAVKY
- vyhovuje požadavkům Nařízení komise č. 2073/2005 ve znění pozdějších
předpisů
- Escherichia coli/g ISO 16649 100
- Potenc.toxinogenní plísně/g 5 000
- Koagulázo pozitivní staphylokoky (St.aureus) /g ČSN ISO 6888 1 000
- Salmonella/25g ČSN ISO 6579 negativní
Popis:
- poptávám červený jalovec -jalovčinky
- bobule z červeného jalovce
Množství:
- 20.000 kg
Lokalita:
- Zlín
Termín:
- 3.4. 2024 do 30. 4. 2024
Doplňující informace:
- organoleptické požadavky
- plody kulovité nebo nepravidelně zmačkané, s třípaprsčitým švem
- barva červená
- vůně charakteristicky aromatická
- chuť pryskyřičně kořenná, nasládlá
- lihovarnická kvalita
- jalovec celý
- FYZIKÁLNĚ-CHEMICKÉ POŽADAVKY
- vyhovuje požadavkům Vyhl. č. 398/2016 Sb. ve znění pozdějších
předpisů
- příměsi vlastní (%) max. 10.0
- příměsi cizí (%) ČSN 58 0110 max. 2.0
- ztráta sušením (%) ČSN 86 6005 max. 16.0
- silice (% o/v) min. 0.7
- MIKROBIOLOGICKÉ POŽADAVKY
- vyhovuje požadavkům Nařízení komise č. 2073/2005 ve znění pozdějších
předpisů
- Escherichia coli/g ISO 16649 100
- Potenc.toxinogenní plísně/g 5 000
- Koagulázo pozitivní staphylokoky (St.aureus) /g ČSN ISO 6888 1 000
- Salmonella/25g ČSN ISO 6579 negativní
0

Komentáře (0)
Přidat hodnocení